Konstruktörer

Vi på KE gruppen utvecklas positivt och vill bli fler. Nu söker vi konstruktörer inom byggnads- och anläggningskonstruktion som vill vara med och påverka utvecklingen av vår verksamhet.

Vi på KE gruppen utför uppdrag inom bygg- och anläggningskonstruktion, främst i Stockholmsregionen. Inom byggkonstruktion arbetar vi med alla typer av uppdrag, från nybyggnation till om- och tillbyggnad. Vi utför byggprojektering i alla skeden i 3D/BIM. Vi arbetar med byggtekniska utredningar och rådgivande konsultationer.

På vårt nyrenoverade, centralt belägna kontor i Stockholm är vi ungefär trettio personer som jobbar med byggkonstruktion. Nu söker vi dig som vill vara med i arbetet med att stärka, bredda och utveckla vår grupp. Hos oss får du stora möjligheter till utveckling, mycket eget ansvar och ett nära samarbete med andra specialister.

Vi söker både dig som har flerårig erfarenhet av arbetet som byggkonstruktör och är trygg i rollen som uppdragsledande- eller handläggande konstruktör, och dig med kortare yrkeserfarenhet som på sikt vill kunna jobba som handläggande konstruktör.

Rollen som uppdragsledare innebär att du kommer att ta ansvar för egna projekt, men också arbeta som en del av ett team inom större multidisciplinära projekt. Viktigt oavsett erfarenhetsnivå och den roll du söker är att du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga, att du är noggrann, ansvarstagande och beredd att dela med dig av din kunskap.

KE gruppen är en del av Geosigma. Inom Geosigma hjälper vi gärna fram experter och utvecklar specialister. Har du en spetskompetens kommer vi att stötta dig i att utvecklas vidare. Har du mycket erfarenhet kommer du själv att stötta våra yngre konstruktörer, är du yngre finns goda utvecklingsmöjligheter och mycket kompetens att luta sig mot. Vi samarbetar även med andra teknikområden inom Geosigma.

Tjänsterna avser heltidsanställning, placering i Stockholm.

Välkommen med din ansökan senast den 10 februari. Vi hanterar ansökningar löpande.

För mer information kontakta gruppchef Ezdin Duran, 072 – 402 41 75, ezdin.duran@kegruppen.se.

Vi inom Geosigma vill vara Sveriges mest värdeskapande konsulter inom samhällsbyggnad. Hos oss finns djup expertis och brett kunnande inom bygg- och anläggningskonstruktion, miljö, vatten, berg, geoteknik, mark/gata/VA, landskapsarkitektur och mätsystem.

 Vi utför uppdrag åt kunder inom många olika kategorier: arkitekter, energibolag, entreprenörer, fastighetsbolag, fastighetsutvecklare, gruvbolag, industrier, kommuner, myndigheter och andra teknikkonsulter.

Geosigma har en platt organisation och en prestigelös kompetenskultur. Vare sig du är nyexaminerad eller erfaren specialist finns en unik variation av intressanta uppdrag hos oss.

Vi växer men månar om att även fortsättningsvis upplevas som ett litet och snabbt expertföretag. Här är du en i gänget, inte en i mängden.

 Övriga sökanden
Om den här tjänsten inte passar in på din profil, hör av dig ändå. Vi ser regelbundet över vårt behov av nya medarbetare. Skicka din ansökan med personligt brev och CV till info@geosigma.se.