KE gruppen utökar återigen personalstyrkan!

De senaste åren har medfört betydande förändringar och stor framgång för KE gruppen. Sedan februari 2016, när en ny grafisk profil togs fram, har vi lyckats uppdatera våra värderingar och arbetsgång. Idag arbetar vi tillsammans, med målet i fokus.

Från 2016 fram till idag har vi breddat vår arbetsstyrka med 10 personer, vilka genom rekrytering och medveten intern satsning handplockats för att utöka KE gruppens kompetens. Vi har, under det senaste året, inte bara lyckats etablera Anläggningsgruppen, utan också breddat våra tjänster genom det senaste förvärvet av TH Konsult.  I och med  företagets stora tillväxt närmar vi oss nu 40 anställda och besitter därmed experter inom de två ledande BIM-verktygen, Autodesk Revit och Tekla Structures, men även specialister på beräkningsverktyg och andra CAD-program.

Men det tar inte slut där. Under sommaren utvidgades våra lokaler för att välkomna nya kollegor. Den 4:e september fick vi ytterligare 4 konstruktörer/projektörer till företaget, alla med olika expertis och erfarenhet.

Sam Hooke, byggnadskonstruktör från England med fem års erfarenhet. Han har bland annat arbetat på WSP London men kommer närmast från Sweco. Under åren har han främst arbetat med beräkningar för både bostäder, kontor och industribyggnader.

Muhbet Yildiz har arbetat 7 år som konstruktör. Hennes tidigare anställning var på Ramböll men kommer dessförinnan från Grontmij. Muhbet har arbetat med tunnelbaneprojekt, hus samt industri och hennes stora expertis är 3D-modellering i Tekla Structures.

Kjell Ahlström har närmare 40 års arbetserfarenhet som projektör. Han inledde sin karriär på Tyréns men kommer senast från Sweco. Kjell har arbetat med allt från industri och infrastruktur till kontor, bostäder och kärnkraft.

Ei Ei Aung är konstruktör och projektör med 7 års erfarenhet. Hon har arbetat i Singapore men född och uppvuxen i Burma. Ei Ei har bott i Sverige i två år och har nu fått en tre månader lång praktik här på KE gruppen genom Academicum, korta vägen.  Under praktiken skall hon bland annat lära sig Revit Structure men även utvecklas inom svensk arbetskultur.

– Fr.v Sam Hooke; Muhbet Yildiz; Kjell Ahlström; Ei Ei Aung